Sağlık

Pitbull Saldırısından Sonra Burnunda Tüyler Çıkmaya Başlayan Kız İnternet Zorbalarına Boyun Eğmedi

Pitbull ırkları üreme tarzlarına göre dünyanın en zeki ve sevecen köpekleri olabilir. Ancak bir hayvan agresif bir şekilde yetiştirilmişse ve dövüş amacıyla kullanılmış ve istismar edilmişse, en güçlü türlerden biri olduğu için çok tehlikeli hale gelir. Saldırıya uğrayan Tiktoker, iyileşme döneminde başına gelen talihsiz bir olayı anlattı?

Kaynak:https://www.thesun.co.uk/health/24582…

Trinity Rowles, babasıyla tartışırken babasının kurtarılan Pitbull köpeği Irish tarafından ısırıldı. Sahibini korumak isteyen travma geçiren köpek daha sonra sahibi tarafından vuruldu.

Hem kolundan hem de burnundan ağır yaralanan genç kızın yaraları iyileşirken başına eşi benzeri görülmemiş bir olay geldi.

Trinity’nin burnunu yeniden yapılandırmak için kafa derisinden alınan deri burnuna nakledildi ve burun güzelleştikçe saçları da uzamaya başladı.

Trinity, güzellik yolculuğunu TikTok’ta paylaştı ve yeni görünümüyle dalga geçenleri dinlemeyi reddetti.

Ve vahşi doğa baskınından sadece altı gün sonra doktorlar Trinity’nin alnından ve kafa derisinden bir parça deri aldılar ve bunu yeni bir burun oluşturmak için naklettiler.

Trinity’nin güzelleşme serüveni için bağış toplayan GoFundMe’den yapılan açıklamada, “Bu ameliyat, alnından deri ve doku kesilerek canlı doku, kulaklarından ve donörden alınan kıkırdak ile birlikte eklenmesinden oluşuyordu. burnunun ucunun olması gereken yere.”

Ayrıca ABD’nin Pennsylvania eyaletinden gelen Trinity’nin burnunun tamamen yeniden yapılandırılması için altı ameliyata ihtiyaç duyacağı da söylendi.

İzleyicileri güzellik süreci hakkında bilgilendirmek için uygulamadaki son paylaşımında Trinity şunları söyledi: “Çoğunuz beni bir aile üyesinin köpeğinin vahşi saldırısına uğradığımdan tanırsınız.”

Hikayesini paylaşmaya başladığından beri kendisini destekleyenlere teşekkür etti ve nefret edenlere “bunu görmezden gelmelerini” söyledi.

“Ben pek çok kişinin sesiyim ve bu beni gerçekten aynı şeyleri yaşamış insanlara yaklaştırıyor, güzelim, kendime güveniyorum, kim olduğumla gurur duyuyorum, başkalarının ne dediği umurumda değil.” dedi Trinity.

Trinity, ona “bakılması çok zor” olduğu için yeni burnunu “sevmeyi yeniden düşünmesini” söyleyen insanlara boyun eğmeyi reddetti. “Nasıl göründüğümü yeniden düşünmeyeceğim, kusurlarımı kabul etmeyeceğim, çünkü herkes kusurludur ve herkesi aynı şekilde sevmeliyiz” dedi.

Ayrıca burnundaki kılların uzamasının aslında mükemmel bir buz kırıcı olduğunu ve yaşadıkları hakkında insanlarla farklı konuşmalar yapmasına yol açtığını söyledi.

Burnundan çıkan saç tellerine gelince Trinity şunları söyledi: “İlk başta bu beni gerçekten rahatsız etti, bu konuda çok utandım, insanların yüzlerine bakmak istemedim, bakmalarını istemedim. bana bak.”

“Ama artık bunu kabul ettim, geri dönemeyeceğimi, değiştiremeyeceğimi öğrendim. Çoğu zaman onun orada olduğunu unutuyorum, çoğu zaman bakana kadar neye benzediğimi unutuyorum. Aynada. Kendimi seviyorum, bu kadar basit.”

Trinity ayrıca her gün burnunu tıraş etme zahmetine girmek istemediğini çünkü bunun acı verici olduğunu söyledi.

Trininty, eylül ayında hesabından yayınladığı farklı bir görselde, burnundaki tüyleri lazerle aldırmayı denediğini ancak ikinci tedavinin burnunda yanık ve kabarcıklara neden olduğunu paylaşmıştı.

“Sanırım yeniden başlamaktan korktuğumu söyleyebilirsin” dedi. Ancak “saçtan nefret etmediğini” de vurguladı.

Acil şifalar dileriz, sağlığınız için lütfen travma yaşayan ruhlarımız etrafında şiddet içeren tartışmalardan uzak durun?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu