Teknoloji

Steam’de Pek Çok İlginç Yeni Oyun Göreceğimiz Bir Sonraki Festival 2024’ün Tarihi Açıklandı

Steam gerçekleştirir ” SonrakiFest ”, en son geçen Ekim ayında karşımıza çıktı. Kullanıcıların gelecek yüzlerce oyunun deneme sürümlerini herhangi bir ücret ödemeden indirip deneyimlemelerine olanak sağlayan etkinlik yeniden gündeme geldi.

Etkinlik başladığında Steam Sonraki Festivali 2024 Sayfada dilediğiniz türdeki oyunları seçip oynayabilirsiniz. Ayrıca en çok talep edilen oyunlara veya günlük aktif demo oyuncu sayısı en fazla olan oyunlara da ulaşmak mümkün.

4 Şubat Pazartesi günü başlayacak.

Steam, resmi X hesabından yaptığı açıklamada bir sonraki SonrakiFest faaliyetine 4 Şubat 2024 yani Pazartesi günü başlayacağını duyurdu. Bu tarihte başlayacak etkinlik 12 Şubat’a kadar devam edecek. Saat 21:00’de başlayan etkinlik yine 21:00’de sona erecek.

Bu süre zarfında yüzlerce oyun demosunu keşfedip deneme fırsatımız olacak. Canlı yayınlar hız kesmeden devam edecek. Elbette geliştiricilerle oyunları hakkında sohbet etme fırsatımız da olacak. Etkinliğe katılmak istiyor ama unutmaktan endişeleniyorsanız Next Fest 2024 sayfasından hatırlatma oluşturabilirsiniz. Etkinlik başladığında öne çıkan oyunları sizlerle buluşturacağız. Favorilerinizi yorum kısmında belirtmeyi unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu