Yaşam

Ocak ayında Antalya’da deniz keyfi

Ülke genelinde sıcaklıkların düşmesi ile birlikte soğuk havaların etkisini gösteriyor.

Antalya’nın Alanya ilçesinde güneşin kendini göstermesiyle kıyılarda yoğunluk yaşandı.

İlçenin yüksek kesimlerinde kar yağışı meydana gelirken, vatandaşlar sahil bandında güneşin tadını çıkardı.

Hava sıcaklığının 17, deniz suyu sıcaklığının 17,8 olduğu kentte, bir süredir devam eden bulutlu hava yerine güneşin yüzünü göstermesi üzerine yerli ve yabancı onlarca vatandaş dünyaca ünlü Kleopatra Plajı’na akın etti. birkaç gün.

Denizin tadını çıkardılar

Sahildeki yoğunluğun yanı sıra büyük dalgalara rağmen denize girenlerin olduğu görüldü. Denize girenlerin çoğunlukla yabancı uyruklu vatandaşlar olması dikkat çekerken, yerli vatandaşlar da güneşin tadını çıkardı. Aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte kıyıya gelenlerin sahillerde sohbet ederek vakit geçirdikleri görüldü.

“Deniz dalgalı da olsa yüzen insanlar var”

Kleopatra Plajı’nda faaliyet gösteren Özkan Şimşek şu ifadeleri kullandı:

“19 Ocak 2023’te şu anda 17 derecelik bir sıcaklığın altındayız. Yüksek kesimlerde kar yağdığını görüyoruz ama yerli ve yabancı vatandaşlar güneşli havanın ve denizin tadını çıkarıyor. Hava güneşli olduğu sürece yabancılar her zaman Denize akın edin.Ayrıca bugün deniz dalgalı olsa da denizde yüzen insanlar var.” Tek değerli olan güneşin parlıyor olması. Güneş açtıktan sonra herkes buraya akın ediyor. Gördüğünüz gibi vatandaşlar aileleriyle birlikte güneşli havanın tadını çıkarıyor.”

haber-cemisgezek.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu