Yaşam

Veda Mektubu 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Veda Mektubu 2. Bölüm Fragmanı ve İlk Bölüm Özeti

Most Production imzalı Veda Mektubu dizisi ilk bölümüyle 27 Şubat Pazartesi akşamı seyirciyle buluştu. Kanal D ekranlarının yeni dizisi Veda Mektubu şimdi de ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çekti. İzleyicilerden büyük beğeni toplayan dizinin başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar gibi usta oyuncular yer alıyor. Serinin yeni bölümü şimdiden merakla bekleniyor! Veda Mektubu 2. bölüm fragmanı Onedio’da!

İşte Veda Mektubu 2. bölüm fragmanı ve ilk bölüm özeti…

Yeni dizi Veda Mektubu’nun yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor. Dizinin senaryosunu Deniz Akçay yazıyor.

İşte Veda Mektubu’nun 1. Bölüm özeti ?

Veda Mektubu’nun ilk bölümünde tüm ailesinin karşısına çıkan Alanur, aşkını mesleğine tercih eder.

Gençliğinin baharında aldığı bu karar onu büyük bir hayal kırıklığına uğratır. Uğruna her şeyini feda ettiği Ziya, ondan beklenmedik bir şekilde ayrılır.

Ziya’nın bu hareketi Alanur’un kalbini buza çevirir… Her şeyi geride bırakmak için babasının istediği evliliği yapar ve bu evlilikten iki kızı olur.

Tüm hayallerini gerçekleştirmesini beklediği en küçük kızı Aslı, Fransa’da önemli bir üniversiteye kabul edilir. Kızıyla gurur duyan Alanur, kızının her başarısında kendi geçmişini de temizliyor gibi görünüyor.

Bu yıllarda Alanur’un büyük aşkı Ziya, gençlik aşkı Seher ile evlenmiştir. Seher’in oğlu Mehmet ve Aslı’nın yolları kesişince geçmiş defterler birer birer açılmaya başlar…

Hayallerinin gerçekleşmesini bekleyen Alanur’un kızı Aslı ile Mehmet arasında neler yaşanacak? Bu karşılaşma Alanur’un hayatını nasıl etkileyecek?

Bakalım bir sonraki bölüm nasıl olacak: Cevaplar Veda Mektubu 2. bölümde! Veda Mektubu 2. bölüm fragmanı ?

Veda Mektubu 2. Bölüm Fragmanı

senkaya-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu