Teknoloji

Düğme yok! iPhone 15 Pro Max tasarımı ortaya çıktı

iPhone 14’ün tanıtımının üzerinden çok fazla zaman geçmedi ancak önümüzdeki yıl çıkacak olan iPhone 15 modelleri hakkında şimdiden sızıntılar başladı.

iPhone 15 Pro tamamen düğmesiz olabilir

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max ile ilgili tartışmalara göre telefonlar tamamen tuşsuz olarak çıkacak.

Bu haberi kaçırmayın! iPhone 14 Pro’nun sevilen özelliği Android telefonlara geliyor Haberin Detayları

Deneyimli bir Apple analisti olarak bilinen Ming-Chi Kuo, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’te fiziksel anahtar olmayacağını söyledi.

iPhone 15 Pro Max ile ilgili olduğu söylenen render görüntüleri internette ortaya çıktı. Manzaralar tamamen düğmesiz bir iPhone gösteriyor.

Apple, iPhone 7’den sonra düğme görünümündeki camı ve altına yerleştirilen “Taptic Engine” adı verilen titreşim motorlarını tercih etti. Kullanıcılar, düğme gibi görünen kısma dokunduklarında titreşim geri bildirimi alıyordu.

Bu sistemin iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’te yer alacağı söyleniyor. Anahtar gibi görünen dokunmatik yan kenar sayesinde telefonlar açılıp kapatılabiliyor.

Fiziksel anahtarsız iPhone, tüketicileri memnun ederse yeni tasarım sonraki iPhone modelleri ve iPad gibi çeşitli ürünlerde de kullanılacak.

Apple’ın geçmişteki planları hakkında gerçek bilgiler paylaşan “Ice Universe” tarafından paylaşılan görsellere göre iPhone 15 Pro Max, önceki nesle göre daha ince bir ekran çerçevesine sahip olacak.

Dynamic Island özelliğinin devam ettiği görülürken, kamera çıkıntısının iPhone 14 Pro Max’e göre daha az olduğu söyleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu