Haber

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kaza anını anlattı

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz cumartesi günü, F.Bahçe-Trabzonspor maçını izledikten sonra evine döndüğünde İstinye İlçesi Sarıyer Caddesi’nde vakit geçirdi.

Araç ağır hasar gördü

İddiaya göre, bir araç yanlış yola girdi ve geri dönmek isterken arkadan takip eden tır sürücüsü durmak zorunda kaldı.

Otomobiliyle arkadan gelen Mehmet Ali Erbil, kamyona çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bunun sonucunda Erbil’in arabası hurdaya döndü.

Erbil’in kaburgalarının kırıldığı, şoförünün ise kazayı yara almadan atlattığı öğrenildi. Kazaya neden olduğu iddia edilen otomobilin sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

“Üçüncü golü yedikten sonra stadı terk ettim”

Kazada kaburgaları kırılan Erbil, yapılan tedavinin ardından taburcu edildi. Evinde geçirdiği kazayı anlatan Mehmet Ali Erbil, “Fenerbahçe maçına gittim, ikinci yarı başladıktan sonra üçüncü golü yiyerek stadı terk ettim.

Neredeyse ağlayarak çıkıyordum. O gün hava biraz yağmurluydu ve Sarıyer Caddesi’nden aşağı inerken önümüze bir kamyonet çıktı. Kamyonun önünde duran bir araba sola yanlış dönüş yaptı, yanlış dönüş yaptığını fark etti ve aynı yöne geri döndü.

Kamyona çarptık

Önümüzde duran kamyona çarptık. 80 ve 90 ile çarpıyoruz ama arabanın hava yastığı açılmıyor. Normalde internetten baktık, 20 kilometre uzaktan bile açılması gerekiyordu. Sensörler etkinleşmiyor.

Şaka gibi

Otomatik frenleri var, normalde önünden yaya geçse otomatik olarak duruyor ama hiçbiri şaka gibi devreye girmiyor. Allah’a şükür emniyet kemerim bağlı. Ama tabii ki arabadan indiğimde emniyet kemerinin bana baskı yaptığını, kaburga kemiğimin, sol tarafımın ezildiğini fark ettim. Hala bunun acısını çekiyorum. Polis gelip tutanak tuttu. Elbette yanlış yola giren arkadaşın hatası %100’dü.

Arabayı aldığımızda kan döktük

Zaten arabasını bırakıp kaçtı. Benim sürücümde de hiçbir şey yok. Sadaka verdik. Arabayı alırken kan döktük ama o kan döküldü ama bizim kanımız dökülmedi. Düşünebiliyor musunuz, öyle sert vurduk ki ön plakamız cama yapıştı. O anı unutamıyorum. Bilirsiniz, çocukluğunuz gözünüzün önünden film şeridi gibi geçer derler. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım; Ama dedim ki bu nereye gidecek, bu atışın sonu ne olacak? “Bundan sonra ne kadar az hasar oluşturabileceğiz?”sözlerini kullandı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

huyukajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu