Haber

Kuşadası’nda eğlence mekanı sahibini yaralayan kişi ile 5 kişi tutuklandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde eğlence mekanı sahibini silahla yaralayan kişi ile olaya karışan 5 kişiden 3’ü, sevk edildikleri yetkililer tarafından tutuklandı.

Olay, 3 Şubat Cumartesi gecesi Camikebir İlçesi Cephane Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre olaydan bir gün önce A.Ö. ile müşteriler arasında kısa süreli tartışma çıktı. Bunun üzerine A.Ö. yerden çıkarıldı. Bir gün sonra A.Ö. Bu kez AB, F.Ö., SD, A.İ. isimli şüpheliler ve AS ile yeniden şenlik yerine geldi. Dışarıdan işyeri sahibi EY ve A.Ö. Ortada sözlü tartışma çıktı. A.Ö. Belinden çıkardığı silahla EY’ye ateş etti. EY bacağından yaralandı. Silah seslerinin ardından çıkan kavganın ardından 6 şüpheli olay yerinden hızla kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralı EY ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Operasyon düzenlendi

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, olay yerini, çevresini ve güzergah üzerindeki tüm güvenlik kameralarını saatlerce inceledi. Olay yerinde gerekli tüm teknik çalışmalar yapılırken, şüpheliler A.Ö., EU, F.Ö., SD, A.İ. isimli kişilerin kimlikleri belirlendi. Şahısların yakalanması için yürütülen çalışma sonucunda şahısların Söke ilçesindeki adresleri belirlendi. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri ve Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin iş birliğiyle Söke’de belirlenen adreslere dün sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların evlerinde yapılan aramalarda A.Ö. AS isimli şahsın evinde 1 adet tabanca, 7 adet fişek ele geçirilirken, AS isimli şüphelinin evinde yapılan aramada ise 1 adet tabanca, 2 adet şarjör ve 97 adet fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, Söke ilçesinden Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilerek adli işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

A.Ö., AS, A.İ. ve F.Ö. adliyeye sevk edildi. Tutuklanıp cezaevine gönderilirken, AB ve SD isimli denetim şartıyla serbest bırakıldı. – AYDIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu