Yaşam

Kıyamet YENİ BÖLÜM (72. BÖLÜM) fragmanı ne zaman yayınlandı? Yargı yeni bölümü ne zaman başlıyor? Bu gece var mı?

Yargı Her pazar KANAL D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Hüküm 72. 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Peki Kıyamet yeni bölümü (72.Bölüm) ne zaman? Fragman yayınlandı mı? Yargı Yeni bölüm ne zaman başlıyor? Bu gece var mı? Detaylar burada…

YARGI YENİ BÖLÜM (72. BÖLÜM) FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANDI?

Sevilen dizi Kıyamet her pazar KANAL D’de izleyiciyle buluşuyor. Yeni bölümü merakla beklenen dizinin hayranları fragmanını arıyor. Yargı yeni bölümü her çarşamba saat 20.00’de KANAL D’de yayınlanacak. Dizinin YouTube kanalında yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanını izlemek için Youtube Adli Kanalını ziyaret edebilirsiniz.

KARAR 72. BÖLÜM FRAGMANI İZLE (LİNK)

YENİ YARGI DÖNEMİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK? BU AKŞAM VAR MI?

KANAL D’nin sevilen dizisi ‘Yargı’ her Pazar akşamı izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Merakla beklenen bu yeni bölümün hayranları saat kaçta başlayacağına dair sorularla dolu. “Kıyamet” her çarşamba saat 20.00’de KANAL D’de izleyicileriyle buluşacak. Dizi hayranları için kaçırılmayacak bir bölüm olacağı kesin.

YARGI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile birlikte Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Ayşenil Şamlıoğlu, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Ece Yüksel, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nergis Öztürk, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Hasret Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Işık Karadiş.

YARGI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yolları bir cinayet olayıyla kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulmak için birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum her ikisinin de hayatında geri dönülemez bir kırılma noktası yaratacaktır.

KARAR NEREDE YAPILIYOR?

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Kıyamet dizisi her Pazar akşamı yayınlanıyor. Dizi İstanbul’un farklı yerlerinde çekiliyor.

eynesilhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu