Ekonomi

Alternatif Bank, VOV Card ile müşterilerine yılda 2.400 TL’ye kadar nakit iade imkanı sunmaktadır.

Alternatif Banka VOV Hesap sahipleri, belirlenen departmanlardan yaptıkları harcamalardan aylık 200 TL’ye kadar anında para iadesi kazanabilirler.

Yenilikçi ürün ve kampanyalarla müşterilerine hizmetlere yenilerini eklemeye devam eden Alternatif Bank, Nakit İade Kampanyası ile VOV Kart sahiplerine harcadıkça kazanma fırsatı sunuyor. Alternative Bank VOV Card sahibi müşteriler, eczane, kitap & kırtasiye, veteriner ve seçkin kahve zincirlerinde yaptıkları harcamalarda aylık 200 TL’ye varan nakit iade avantajından yararlanır. Anında %50’ye varan Nakit İade Kampanyası ile müşteriler alışverişlerinden yılda toplam 2.400 TL’ye varan kazanç elde etmektedir.

Alternatif Bank müşterisi olan kullanıcılar, şubeye gitmeden Alternatif Bank taşınabilir uygulaması üzerinden görüntülü arama ile kolayca VOV Hesap sahibi olabilir ve hızlı bir şekilde kazanmaya başlayabilirler. VOV Hesap ile ilgili detaylı bilgiye ve sunduğu avantajlara https://www.alternatifbank.com.tr/kampanyalar adresinden ve Alternatif Bank Portable uygulamasından ulaşılabilir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu