Haber

Üniversite öğrencileri ‘ÜniAK FEST’te bir araya geldi

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Üniversite AK Gençlik Şenliği’ne (ÜniAK FEST) Karabük’ten 300 kişi katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üniversite AK Gençlik Şenliği’nde (ÜniAK FEST) Türkiye’nin farklı yerlerinden binlerce üniversiteliyle bir araya geldi. AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları teşkilatının düzenlediği şenliğe Karabük’ten 300 kişi katıldı.

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik, UniAK FEST Programını değerlendirerek şu ifadelere yer verdi:

“UniAK FEST programı için Karabük Üniversitemiz öğrencileriyle İstanbul’da dev bir toplantı gerçekleştirdik. Dünyanın en geniş gençlik yapısına sahip partisi AK Parti. Değer veren bir Cumhurbaşkanımız olduğunu bir kez daha gördük. Üniversite gençliğinin dinamizmi ve heyecanıyla Cumhurbaşkanımızla buluştuk. Büyük bir coşkuya dönüştü. AK Gençlik Karabük olarak liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın izindeyiz.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençleri önemsediğini ve bunu her alanda gösterdiğini belirten Çelik, “Bizler bize duyulan güven ile her zaman yılmadan, yılmadan çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Partimiz bugüne kadar büyük başarılara imza attı. 21 yıldır girdiği her seçimde gençlerin en iyisi olmuştur.Gençlerin 2023 yılında da en fazla oyu alan liderimiz Erdoğan’a desteğini ve inancını tekrar göstereceğine ve Recep Tayyip’i seçeceğine inanıyorum. Gençlerin en çok oyu alan Cumhurbaşkanı yine Erdoğan’dır” dedi. – KARABÜK

habermuratpasa.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu