Haber

Roma’da Mourinho dönemi sona erdi

Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun sözleşmesi feshedildi. Mourinho’nun İtalyan gruptan ayrılmasıyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kulübün çıkarları açısından acil değişimin gerekli olduğuna inanıyoruz.”

Geçtiğimiz pazar günü İtalya Serie A maçında Milan’a 3-1 yenilerek ligde 9. sıraya gerileyen Roma, alınan olumsuz sonuçların ardından teknik direktör Jose Mourinho’nun sözleşmesini feshetti.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Hepimiz adına Jose’ye Roma’ya gelişinden bu yana gösterdiği tutku ve bağlılık için teşekkür etmek istiyoruz. Onun yönetimiyle her zaman harika anılarımız olacak ancak bunun acil olduğuna inanıyoruz. Kulübün çıkarları açısından değişim gerekli. “Gelecek için Jose ve ekibine teşekkür ediyoruz. Size en iyisini diliyoruz.”

Mayıs 2021’de Roma tarihinin 60. teknik direktörü olarak açıklanan Portekizli teknik adam, sarı-kırmızılı takımın geçen sezon 25 Mayıs 2022’de Tiran’da Konferans Ligi’ni kazanmasına ve Budapeşte’de Avrupa Ligi finaline çıkmasına öncülük etmişti.

Roma’dan yapılan açıklamada yeni teknik direktörün kısa süre içinde açıklanacağı belirtildi. (SPOR HİZMETİ)

almus-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu