Yaşam

Nihat Doğan canlı yayında Alişan’a sitem etti: Ablamın cenazesine gelmedi

Geçtiğimiz günlerde ilk bebeğini kucağına alan Türk şarkıcı Nihat Doğan, TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül hakkında konuşan Doğan, Alişan’a gelince çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“ALİŞAN’IN HER ŞEYİNE GİTTİM, O BABAMIN CENAZESİNE GELMEDİ”

Alişan’a küstüğünü söyleyen Nihat Doğan, canlı yayında vefasızlıktan şikayetçi oldu ve “Daha önce Alişan’ı kimseye yedirmezdim. Kalıcı.” Alişan’a ne olduğunu sormamız lazım. Asker oldu, ben onun askerliğine gittim. 1-2 kez kötüyken bile o bile şaşırdı. O döndükten sonra programına, nişanına, düğününe, çocuğuna, her şeyine gittim. Giden hep bizdik. Ablam vefat edince.” Gelmedi. Arayarak pozisyon istedi ama herkes geldi gelmedi. neden gelmedi? Büyükler hep ‘Bir şey yaparken üçleme yapma hatta 13 yaptık. 2 kere gittin sana üçleme gelmedi’ derler.

“ANNEM ALİSAN’A ÇOK KÖTÜ DURUYOR”

“İnsanlar kudret zehirlenmesi geçiriyor. Bu saatten sonra çağırsalar da kalbi kırılıyor. Allah Selçuk’a uzun ömür verseydi. Alişan’dan daha mahir ve merhametliydi. O yürüyen bir melekti. kardeşimin cenazesine gelmedim, ben de gidemedim. Selçuk hastayken ona çok dua ettim. Annem çok üzüldü.”

haber-damal.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu