Yaşam

Müge Anlı’da 13 Yaşındaki Çocuğa Cinsel Tacizden Tutuklanan Sinan Sardoğan’ın Evi Kafanızı Karıştıracak!

Müge Anlı’da günlerdir işlenen Arife Gökçe olayının baş zanlısı Sinan Sardoğan, 2018 yılında 13 yaşındaki bir erkek çocuğu taciz etmekten tutuklandı. Gözaltının ardından Sinan Sardoğan’ın evinde soruşturma başlatıldı. Konutta bulunanlar ve konutun durumu görenleri şaşırttı!

Son dönemde Türkiye gündeminin en çok konuşulan ismi Sinan Sardoğan…

Tokat’ta kaybolan 64 yaşındaki Arife Gökçe’nin kaybolmasının baş zanlısı olarak görülen Sinan Sardoğan, geçtiğimiz Cuma günü 13 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu sanıldığından tutuklandı. 2018’de.

Ardından tutuklanarak Metris Cezaevi’ne gönderildi.

Canlı yayında Müge Anlı’yı dahi tehdit ve taciz eden Sinan Sardoğan’ın tutuklanmasının ardından Tokat Almus’ta ikamet ettiği konutta soruşturma başlatıldı.

Evde bulunan ilk detaylardan biri de kabahatten 6 ay tutuklu kaldığını ve 27.09.2022 tarihinde tahliye olduğunu anlatan belge oldu.

Evdeki dağınıklık ve pislik dikkatlerden kaçmazken, polis büyük bir titizlikle araştırmasını sürdürdü.

Evde bulunan her eşyadan ek numune almaya çalışan olay yeri inceleme ekibi, hiçbir detayı kaçırmamaya büyük özen gösterdi.

“Arife Gökçe’nin evinin önüne çalı çırpı toplamaya gittim. Sonra eve dönüp çay koydum menemen yaptım.” Sinan’ın son kez yediği tabaklar sofrada durmaya devam etti.

Olay yeri inceleme ekipleri ve polis, özellikle çamaşır makinesinden ve makinenin içindeki kirli çamaşırlardan numune almaya çalıştı.

Öyle ki sobanın içindekiler bile polis ve olay yeri inceleme ekipleri için harika delil ve numune niteliğindeydi!

Evde inceleme yapılırken muhabirlerin mikrofon verdiği köylülerden biri, “Arife’nin kaybolduğu gün Sinan’ı dağdan inerken gördüm” dedi. sonra başka bir obur, “Sinan televizyondaki gibidir. Söylediğini tutmuyor, o başka bir adam” dedi. söylemek yeterli.

5 çocuk annesi ve 12 torun sahibi olan 64 yaşındaki Arife Gökçe’nin kaybıyla ilgili bakalım yeni bir ipucu ortaya çıkacak mı? Yoksa başka bir kabahatten tutuklanan Sinan Sardoğan bu olayla ilgili yeni bir açıklama mı yapacak yoksa itiraf mı edecek? Bekleyip göreceğiz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu