Haber

Mehmet Ali Erbil Geriye mi Döndü? Gülseren Ceylan’dan Ayrılığına İlişkin Yeni Açıklaması Kafaları Karıştırdı!

Nişanlı olduğu Gülseren Ceylan hakkında mali odaklı ve sert açıklamalar yapan Mehmet Ali Erbil’den U dönüşü geldi… Yeni açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Erbil, kararı kendisinin verdiğini ima ederek, ‘Ben bu kararı verdim’ dedi. onun için yaşlı bir adamım.’ Ayrıntılar?

Gösteri dünyasının sevilen ama bir o kadar da basit ismi Mehmet Ali Erbil, bitmek bilmeyen çapkınlığıyla yıllardır gündemde.

Son dönemde hayatına aniden giren ve aniden evlenme kararı aldığı kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile magazin gündemini meşgul ediyor.

Aşkları, aralarındaki yaş ve Gülseren Ceylan’ın, Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’den bir yaş küçük olması nedeniyle pek çok eleştiriye maruz kaldı.

Ancak çift bu kısa sürede inişli çıkışlı bir bağ yaşasa da birbirlerine olan büyük sevgilerini her fırsatta dile getirdiler. Durumun parayla hiçbir ilgisinin olmadığını, hayatlarında hiç olmadıkları kadar mutlu olduklarını söylediler…

Ama derler ki… Çabuk başlayan aşk çabuk biter. Evlilik hazırlığı yapan Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan’ın aşkı, geçtiğimiz saatlerde sürpriz bir şekilde (!) sona erdi.

Geçtiğimiz saatlerde Yeni Günaydın’a konuşan Mehmet Ali Erbil, ayrılığa ilişkin oldukça ilginç ve sert açıklamalarda bulunmuştu.

‘Son zamanlarda istekleri bitmek bilmiyor. Bir ev, bir araba, elmaslar istiyordu. Kredi kartım zaten ondaydı ama para hırsı hâlâ devam ediyordu. Giderken yanında 180 bin lira değerinde tektaş yüzüğü de aldı.’ Bir açıklama yaptı.

Ama şaşıracaksınız, az önce Mehmet Ali Erbil’in U dönüşü yaptığı iddia edildi. Birkaç saat önce Gülseren Ceylan’dan ayrılığına ilişkin mali odaklı açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Erbil, Yeni Günaydın’a yeni açıklamalarda bulundu.

‘Gülseren’den ayrıldık, dönüşü yok. Benim için ailesini ve işini bıraktı, hepsini aşkı için yaptı. Hayata aynı pencereden bakamadık. Ona kıyasla ben yaşlı bir adamım ve torunlarım var. Aramızdaki yaş farkını göz önünde bulundurarak bu kararı verdim. Hayatımda ilk kez tek eşli yaşadım ve o zaman Gülseren’le birlikteydim. Her iki tarafta da kesinlikle bir aldatmacanın olmadığını özellikle belirtmek isterim. “Gülseren dışarıda gözü olan bir kız değildi, bunu İbrahim Tatlıses bile söylemişti” dedi.

Gülseren Ceylan da Yeni Günaydın’a açıklama yaparak yüzüğü iade etmediğini doğruladı.

‘Ortak kararla ayrıldık, karakter çatışması yaşadık. Kesinlikle hile yoktur. Eşyalarımı toplayıp evinden çıktım. İlişkimiz bitti, bundan sonra benim hayatım sadece beni ilgilendiriyor ve onun hayatı onun hayatı. Evden ayrıldığımdan beri arkadaşımın evine yerleştim. Ona olan sevgim hiçbir zaman maddi şeylerle ilgili olmadı. “Nişan yüzüğümüz ondan bir hatıradır” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu