Haber

Kayseri Talaslı kadınlardan depremzedeler için hijyen seti

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
10 ili etkisi altına alan ve “yüzyılın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerin ardından Kayseri’ye gelen depremzedelere AK Parti Talas Kadın Kolları’ndan hijyen seti dağıtıldı.

Depremin ilk gününden itibaren ana kademe, kadın ve gençlik kolları olarak görev yapan AK Parti Talas Teşkilatı, kadınların özel ihtiyaçları için hazırladığı malzemeleri Talas ilçesine gelen depremzedelere ulaştırdı.

AK Parti Talas Kadın Kolları Başkanı Feyza Sönmez şu açıklamalarda bulundu: “Depremin olduğu ilk günden itibaren koordineli bir şekilde yardım çalışmalarına başladık. Tarihimizin belki de en önemli ve acı felaketini yaşadığımız bu günlerde, hem deprem bölgesinde hem de ilçemizde yaraları sarmak ve yeniden ayağa kalkmak için bir araya geldik. En küçük ihtiyaçların bile hayati önem taşıdığı bu zorlu dönemde, şehrimize gelen depremzede kadınlarımız için hassas bir konu olan hijyen malzemelerini hazırlayarak, teslim ettik.” konuştu

Bu süreçte hayatını kaybeden depremzedelere Allah’tan rahmet dileyen Önder Feyza Sönmez, yaralılara acil şifalar dileyerek, “Tüm Türkiye Tek Yürek, bu günleri birlikte atlatacağız” dedi. İsteklerini dile getirdi.

Yanıtlaİlet

haber-yenicaga.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu