Sağlık

İSU Personeli Kızılay’a Kan Bağışladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, yönetici ve işçi Kızılay’a kan bağışında bulundu. İSU çalışanı, sosyal sorumluluk projesi “Uğur Kan Dostu” kapsamında İSU Genel Müdürlüğü hizmet binasında gün boyu kan bağışında bulundu.

3 AYLIK DÖNEMLERDE ORGANİZE EDİLMİŞTİR
Kızılay, Türkiye’deki ihtiyaç sahiplerinin ve sağlık kuruluşlarının kan ihtiyacını karşılıyor. Ülkemizi kasıp kavuran Kahramanmaraş depremi sonrası kana olan taleple birlikte Kızılay’ın stoklarında düşüş yaşandı. Birçok vatandaşımız depremin ardından kayıtsız kalmıyor ve Türkiye genelinde gönüllülük esasıyla hizmet veren Kızılay’a kan bağışında bulunuyor. İSÜ Genel Müdürlüğü kan bağışı kampanyalarına kayıtsız kalmamakta ve 3’er aylık periyotlarla kan bağışı kampanyasının temelini oluşturmaktadır. Kan bağışı kampanyası kapsamında kurum yönetici ve çalışanları da Kızılay’a destek olmak için gün boyu kan bağışında bulundu. İzmit Kan Bağış Merkezi uzman personeli tarafından yapılan ön kan tahlilleri ve tansiyon ölçümlerinin ardından kan bağışları yapıldı. Yönetici ve çalışanlar, kan bağışına ve ihtiyaç sahiplerine yaptıkları katkılardan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

PERSONEL KAN BAĞIŞLADI
Kampanya kapsamında İSU Genel Müdürlüğü yönetici ve çalışanları kan bağışında bulundu. Kızılay yetkilileri, kan bağışı vesilesiyle İSU çalışanlarına şükranlarını ileterek, gösterilen ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti. İSU Genel Müdürlüğü bünyesinde Kızılay’a yönelik kan bağışı kampanyası makul dönemlerde devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu