Haber

Çağdaş Atan: Maçı kaybetmeyi hak etmedik

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Antalyaspor mağlubiyeti sonrasında yaptığı açıklamada, “Maçı kaybetmeyi hak ettiğimizi düşünmüyorum. Sahayı kapatmaya çalışan bir rakibe karşı oynadık. Maçı tek duran topla kaybettik.”

Antalyaspor’a deplasmanda 1-0 mağlup olan RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, maç sonrası basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Çok önemli bir maçı kaybettiklerini belirten Atan, “Aslında maçı kaybetmeyi hak ettiğimizi düşünmüyorum. Maçın başından sonuna kadar kazandığı galibiyetten dolayı Antalyaspor’u tebrik ediyorum ama çabalayan bir rakibe karşı oynadık. alanı kapatmak için. Gol öncesi ve sonrasında iyi pozisyondaydık. İkinci yarıda topu alıp atak yapmaya çalıştık, 2-3 maçımız vardı ama ölü topla maçı kaybettik. Ayağa kalkmamız lazım, evet 7 maç oynadık, 5’i deplasmanda, zorlu bir fikstürden geçtik, takım yıprandı, oyuncularımızın sahada daha özgüvenli mücadele etmesi gerektiğini düşünüyorum. Onlara inanıyoruz, onlara inanıyoruz. Onlara sahibiz. Bizim onlara güvendiğimiz kadar onların da maç ortamında kendilerine güvenmeleri gerekiyor. Antrenmanlarımızı maça yansıtma konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Kaybetmeyi hak etmedik. Maçı tek duran topla kaybettik” dedi.

“Baş başayken söyleyemeyeceğiniz şeyleri kalabalıkta söylememelisiniz.”

Maç sırasında Veysel Sarı ile yaşanan tartışmaya da değinen Atan, “Penaltı beklerken kulübüyle ilgili tirad yaptı. Ben de kulübüyle etkileşime girmemesi gerektiğini söyledim. Özelde söyleyemeyeceğiniz bir kalabalık. Bu Veysel’e uyarımdır, Malatya’da da aynı düşüncedeydik. Çok.” “Fazla öne çıkmaya gerek yok. Bu konuyla ilgili sinsi sözler bir futbolcuya yakışmaz. Ben futbolcuyla ilgilenmedim, maç sonunda özür dilemeye geldi. Kabul etmedim.” dedi. – ANTALYA

goynukajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu