Haber

Bodrum ekibi deplasmanda liderliğini sürdürdü

Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adıgüzel Sezonunda oynayan Bodrum grubu Çağdaş Bodrum SporKocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıt Spor’u 23. hafta mücadelesinde mağlup etti.

Mersin BŞB. Averajla 15’lik farkla lider çıkan Çağdaş Bodrum Spor, ilk çeyreği 20-26 önde geçerken, rakibinin zorlu ve sert oyunuyla ilk yarıyı 47-45 geride tamamladı.

Başlama düdüğü, hücumları, savunması ve kurduğu oyunlarla iyi bir performans sergileyen Çağdaş Bodrum Spor üçüncü çeyreği 59-65 önde tamamladı. Son çeyrekte yine oyunun nabzını tutan Çağdaş Bodrum Spor, büyük lig yolunda 23. haftaya maçın son düdüğüyle 92-77 galip gelerek lig başkanı olarak girdi.

Karşılaşmada 33 sayı atan Chris Warren, oynadığı organize oyunlar ile ilk beşe giren ve maçta avantaj sağlayan Hakan Yapar, Chris Warren, Richard Salomon, Fatih Cantitiz ve Ege Havsa 33 sayı kaydetti. , Chris Warren ise takımın en skorer ismi oldu. Hakan Yapar ve Richard Salomon 14’er sayıyla maçı izledi.

Bodrum takımı Çağdaş Bodrum Spor’un teknik direktörü Seçkin Arslan maçın ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Bu maçın bizim için zor olacağını biliyorduk, karşımızdaki Kocaeli takımının güçlü bir takım olduğunu ve bu tip maçları yerinde oynadığını biliyorduk. Dönem boyunca bu böyleydi. 1.haftada istediğimiz savunmayı yapamadık. İlk yarı çok boşluk verdik.Onlar da tecrübelerini kullanarak bizi cezalandırdılar.İkinci yarı doğru.Sahaya mantalite ile çıktık ve gerçek savunma ile maçı kazanacağımızı anladık, istediğimiz sonuca ulaştık. 7 maçımız kaldı yolumuza devam ediyoruz.Oyuncularımı ve teknik heyetimi tebrik ediyorum.Kocaeli Belediyesi Kağıtspor’a başarılar diliyorum.”

Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adıgüzel Sezonu’nun 24. haftasında seyircisinin de desteğiyle gayret gösterecek olan Bodrum’un Takımı, 9 Nisan 2023 Pazar günü saat 17.30’da Bitez Bodrum Spor’da Bornova Belediyesi Karşıyaka ile karşılaşacak. Salon. – MUĞLA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu