Haber

Başkan Temel Hemşireler Haftasını Kutladı

Belediye Başkanı Alper Taban, 12-18 Mayıs tarihleri ​​arasında kutlanan Hemşireler Haftası kapsamında İnegöl Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Hemşirelerle gelip sohbet eden Önder Taban, karanfil ve gül takdim etti.

Belirli gün ve haftalar kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştiren İnegöl Belediyesi, 12-18 Mayıs ortasında kutlanan 12 Mayıs Hemşireler Günü ve Hemşireler Haftası kapsamında İnegöl’de görev yapan hemşireleri de unutmadı. Belediye Başkanı Alper Taban bugün İnegöl Belediye Meclisi Sağlık Komisyonu üyeleriyle Devlet Hastanesini ziyaret ederek hemşirelerle görüştü.

Devlet Hastanesi yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıda, belediye ve sağlık müdürlüğü masaya yatırıldı. Toplantı sonunda Lider Taban hemşirelere karanfil ve gül takdim etti. Hemşireler Haftası ile ilgili de açıklama yapan Önder Taban, “1964 yılından bu yana ülkemizde her 12 Mayıs Hemşireler Günü, 12-18 Mayıs ortası ise Hemşireler Haftası olarak kutlanmaktadır. Hemşireler Haftası, hemşirelerin ve sağlık çalışanlarının insan hayatındaki değerli rollerine dikkat çekmek ve toplumda farkındalık yaratmak amacıyla kutlanan bir etkinliktir. 2023 Hemşirelik Haftası kutlamalarının teması “Hemşirelerimiz Geleceğimiz” olarak belirlendi. Bu anlamlı hafta vesilesiyle şehrimizde bulunan hemşirelerimizi Devlet Hastanemizde ziyaret ettik. Görevlerinin kutsal, görevlerinin ağır olduğunu biliyoruz. hemşirelik; İnsan sevgisi, şefkat ve sabırla dolu kutsal ve profesyonel bir meslektir. hemşirelik; Özveri, sabır ve hoşgörü kavramlarını içinde barındıran, sıkı çalışma kuralları gerektiren bir meslektir. Özellikle pandemi sürecinde sağlık ordumuzun ve hemşirelerimizin değeri bir kez daha ortaya çıkmıştır. Kendilerine bu süreçte gösterdikleri emekten dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, varlıklarının bizler için büyük bir şans olduğunu belirtmek isterim. Bu vesileyle görevini büyük bir özveriyle yürüten sağlık ordumuzun tüm kahraman hemşirelerini, gece gündüz demeden çalışan tüm sağlık çalışanlarını yürekten kutluyorum.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu